onsdag 16 december 2009

JB - Boltic

Japp då var det dax för bandy igen. Kl 19:00 drar det igång på Råslätts IP och det är Boltic som står för motståndet. Vädret är perfekt, lite blåsigt. På klart.se sägs det att vädret kommer att vara ca -5 grader och blåsa ca 10m/s NO, vi får hoppas att det inte blir värsta snövädret utan att det väntar till efter matchen.
Så klä på er varmt och sätt en halsduk runt halsen och en mössa på huvudet och tag med lovikavantarna så synes vi på Råslätt i kväll.

tisdag 15 december 2009

"jag ser det snöar"

Äntligen faller dem efterlängtade snöflingorna ned. Ett vitt snötäcke har lagt sig över Jönköping och större delar av Sverige. Jag hoppas att det fortsätter så att man i morgon kan kolla på bandy och ha en ordentlig vinterkänsla för tyvärr hur mycket bandy som än spelas så får man inte den riktiga vinterkänslan när det är barmark runt om bandyplanen.

På nått sätt känns det också som att folk blir mycket gladare när snön har lagt sig. Och vad är mysigare än att vara ute en heldag komma in och sätta sig framför en brasa med en kopp varm choklad och se snön falla utanför? (om man nu har någon brasa).

I morgon är det dax för match igen, det är Bolitc som står för motståndet hemma på Råslätt kl 19:00. Ännu en tuff match, hoppas att Jönköping har tagit tag i problemen som var förra match och rättat till dem inför i morgon.

måndag 14 december 2009

BK Jönköping - Öjaby IS 7-6 (2-4)

Det blev en seger för BKJ i helgen i alla fall :)
Dem mötte Öjaby hemma på Råslätt. Jag var inte heller på den matche så jag kan inte yttra mig något, mer än att jag tycker att det var härligt att dem tog en seger:)

Tranås BoIS - JB 3-1

Ja i Lördags åkte JB på sin andra förlust i år och mot Tranås, det är så att man kan gråta. Jag var själv inte på matchen så jag kan inte säga nått eller skriva så mycket om den, men självklart vill man att ju att JB ska vinna. Men vad jag har hört på omvägar så ska matchen ha varit rätt tuff med skador som brutet revben och knäskada.

Jag vet inte om man kanske underskattade Tranås eftersom att dem har förlorat alla matcher i år (förutom denna då) eller om det helt enkelt var så att Tranås stog upp bra och var starka. Inte mycket att göra åt, det är bara att resa på sig och komma igen.