lördag 9 januari 2010

1:a Halvlek JB - NIF

"Det är absolut inget jätte tempo i matchen. NIF backar hem och "grötar" ihop sig när JB anfaller. NIF spelar mycket lyrspel, dem lyckas också ta vara på JB,s misstag. Det är ca -10 grader och blåser lätt. Hoppas att tränare och lagledare trissar upp lagen nu i halvlek så att vi kan få se en spännande match".

Det är en hård och rätt ful match när spelarna väl kryper in i närkontakt. Mycket slag och fula tacklingar på våra röda JB spelare. Domarna dömer lika mycket åt båda hållen dock dömer dem allt för mycket med ryggen mot spelet. Tempot är inte så högt, så vi får hoppas på att dem är inne och laddar för en halvlek med 100% nu.

JB - Nässjö

Kallt som attan om man har gått ut hit till Råslätt ända från stan. men vad gör man inte för att se Jönköping spela mot Nässjö idag. vädret är jätte härligt om man skall stå jämte och titta, solen kan dock vara ett litet problem för spelarna. Men jag tror det kommer att vara en sjukt rolig match att titta på då storebror Nässjö kommer för att möta Jönköping, så på med lovikavantarna och mössa och kom till Råslätt.

torsdag 7 januari 2010

OBK - JB 4-7 (3-3)

Kallt å en massa snö, det blåste även en hel del i Otterbäcken.
Matchen blev ca 30 minuter föresenad pga av att en av deras ismaskiner dog och hur man än försökte så lyckades man inte rubba den. Man försökte dra, putta och lyfta den men den stod kvar. efter ca 25-30 minuter kom en större traktor och lyfte ismaskinen av planen med 3-4 gubbar hängandes på ena sidan av ismaskinen så att den inte skulle tippa över.

JB tar ledningen efter 18 minuters spel (på bussen påvägen dit pratade även spelarna om att det var viktigt för dem att ta ledningen i matchen). Det rullar på så och OBK gör igentligen bara mål på JB:s misstag.

En kall match, härligt att se JB kämpa och gött med yttligare två poäng!!

På lördag är det dax för match igen och då är det nässjö som står för motståndet, så kom och titta.