söndag 8 november 2009

#19 Daren Richardson

Daren råkade ut för en ordentlig olycka under gårdagens match. När det var ca 4-5 minuter kvar av första halvlek. Daren hade bollen och åkte efter långsidan då en av spelarna i OBK tacklade Daren så att han föll in i sargen med hög fart, sargen delade på sig och den vassa ändan på sargkanten åkte rakt in i armen på Daren. Han blev liggandes på isen. Han fick hjälp att lämna isen för färd mot Länssjukhuset Ryhov. Alla trodde att det var en fraktur i armen, såväl lag läkaren, lag sjukss och läkaren på akuten. Man fick röntga 2 gånger och man kunde inget finna. Så en kraftig blödning i muskeln är vad man har kommit fram till.

Daren var på återbesök på akuten idag (söndag) för att få armen i en "gipsvagga" så att han kan vila muskeln. Lag läkarens ord till Daren i morse var: Ingen träning på måndag.

Så hur mår han efter omständigheterna? vi frågar:

Hur mår du nu?
- Min arm gör ont, men jag är jätte glad att armen inte är bruten.

När tror du att du kommer att vara tillbaka på isen?
- Jag är inte säker, men förhoppningsvis så snabbt som möjligt.

Vad tycker du om matchen igår?
- Jag tyckte att vi spelade bra första halvlek och blev mycket glad när jag fick höra på sjukhuset att vi vann.

Så många undrar över matchen på fredag då ni möter Nässjö borta, kommer du att finnas på laguppställningen då?
- Jag vet inte ännu, måste se hur det går först. Men jag hoppas det, eftersom att jag inte fick spela i nässjö förra året.

Sista frågan, vad skall du göra idag?
- Ligga i soffan och vila armen. Försöka sova lite också eftersom att jag inte har kunnat sova i natt.

JB - OBK 7-4 (3-1)

Det var mycket spänning i luften igår under seriepremiären mellan JB och OBK.

Första Halvlek:
JB går ut och börjar matchen utan spelaren O. Davidsson som under uppvärmningen lyckats fått foten upp skuren av en annan skena. Otterbäcken börjar starkast och trycker på ordentligt. De spelar runt och slår långbollar. JB försvaret känns inte alls så starka och säkra bakåt och det blir OBK som får första målet. Mer om, matchen kan man läsa på hemsidan. Vad jag mer vill skriva om är domarna. De var inte alls med i första halvlek. Vist är det kul att man kan släppa lite och låta det bli lite mer hårt spel, men då skall det vara åt båda hållen. Andra halvlek kan jag inte yttra mig om eftersom att jag inte var kvar. Men första halvlek får domarna klart IG i betyg. Jag hoppas att de skärper till sig inför kommande matcher.