måndag 20 juli 2009

DAMERNA !!!!


Nu har jag yttligare information om hur det kommer att se ut för Jönköpings damer i bandy den kommande säsongen.

Damerna kommer att spela i DIV 1, även att de kom på en 2:a plats efter Edsbyns IF i Kvalet. Platsen i Elitserien har gått till Uppsala BOIS som slutade på 3:e plats, alltså efter Jönköpings damer.

Hur kommer detta sig? Jo jag var i kontakt med Peter "Hubba" Carlsson som är tränare åt damerna, för att få ett svar på detta. Han har varit i kontakte med Svenska Bandyförbundet, där dem säger att de har varit i kontakt med någon i Jönköping/Waggeryd angående platsen i Elitserien. Denna person som dem har varit i kontakt med har sagt att JB/Wik inte kommer att ha något lag till kommande säsong, och därför lämnades platsen till Uppsala BOIS.

Men det lilla roliga (tråkiga) är att Svenska Bandyförbundet inte har varit i kontakt med någon av damlagets ledare eller tränare, som har vetat om att ett lag har funnits klara redan efter förra säsongen.

Så det skulle vara intressant och veta vilken denna personen är, eller om Svenska Bandyförbundet överhuvud taget har varit i kontakt med någon i JB/Wik.

PGA detta så rök damernas elit plats och de får nöja sig med att spela i DIV 1.
Mycket tråkigt att sånt här händer, kan jag bara säga.

Men lag finns det i alla fall och dem kommer att köra igång med sin barmarks träning under V 32 eller V 33.

1 kommentar:

  1. ja det e ju inte ovanligt att SV.bandy förbundet gör tavlor,kolla bara hur dom gjorde med den avgörande matchen i B-vm mellan USA-Vitryssland...
    den fick ju spelas utomhus i blöttsnö när det var ledigt inne i Bandy hallen...jojatackarja
    #13

    SvaraRadera